Tak

Så här bygger vi

Många hantverkare vill lägga tak snabbt, och kanske lite hafsigt, men så vill inte vi arbeta. Vi tänker sällan på att tak är bland det viktigaste när det kommer till våra hus. Ofta är man noggrann med allt annat än sitt eget tak.

Det vill vi ändra på och göra dig som husägare medveten om ditt tak. I vilket skick är det? När renoverade du det senast? Om du vet att det är mer än 20 år sedan du kontrollerade ditt tak, vill vi att du blir uppmärksam på hur du kan renovera det utan att det kostar skjortan.

Tak ska hålla för flera generationer

Tak ska hålla för många familjer och generationer framåt. På vår firma anser vi att taket är bland det viktigaste som finns på ett hus. Anlitar du oss får du därför ett tak som läggs med hög kvalitet, noggrannhet och yrkesstolthet till exempel lägger vi plåttak med skruvar som göms under falsen på taket för längre hållbarhet och du får specialgjorda häng- och takrännor som är anpassade exakt för ditt tak.

Vi använder endast material av högsta kvalitet. Ett tak som läggs med ett gediget material får en överlägsen livslängd. Det handlar om en ren investering som börjar betala sig redan från dag ett.

En viktig sak gällande taket och investeringsperspektivet handlar om isolering. Många betalar mycket pengar för uppvärmning och energi och det handlar inte sällan om att taket är boven i det dramat. Ett äldre tak som är otätt låter kall luft komma in i huset - samtidigt som den varma trycks ut. Du höjer värmen, men allt försvinner ut genom det otäta taket. Det är att elda för kråkorna. Väljer du oss som takläggare till ditt hus i Jönköping så får du ett tätt, stabilt och hållbart tak som sänker dina uppvärmningskostnader markant. Tänk även på att ett nytt tak höjer värdet på ditt hus!

Underarbetet lika viktigt som själva taket

Det är därför som vi lägger undertaket med stor noggrannhet. De reglar som läggs för undertaket kommer från långsamt växande träd som har gjorts till raka plankor och som gör underlaget så rakt det bara går.

När väl underlaget är lagt, arbetar vi sedan med betong eller plåt som byggmaterial till sina tak. Då får du tak som verkligen håller. Vi önskar att du upptäcker hur deras tak kan förändra, och till och med höja värdet, på ditt hus. Hos oss arbetar vi för att du ska få ett hållbart tak och som håller under resten av ditt liv.

Är ditt hus i behov av ett nytt tak? Våra takläggare kan hjälpa dig