Takläggare Jönköping

Snygga tak som lyfter ditt hus

Tak

Så här bygger vi

Många hantverkare vill lägga tak snabbt, och kanske lite hafsigt, men så vill inte Tio-Tak arbeta. Vi tänker sällan på att tak är bland det viktigaste när det kommer till våra hus. Ofta är man noggrann med allt annat än sitt eget tak. Det vill Tio-Tak ändra på och göra dig som husägare medveten om ditt tak. I vilket skick är det? När renoverade du det senast? Om du vet att det är mer än 20 år sedan du kontrollerade ditt tak, vill Tio-Tak att du blir uppmärksam på hur du kan renovera det utan att det kostar skjortan. 

Tak ska hålla för flera generationer

Tak ska hålla för många familjer och generationer framåt. På Tio-Tak anser de att taket är bland det viktigaste som finns på ett hus. Anlitar du Tio-Tak får du därför ett tak som läggs med hög kvalitet, noggrannhet och yrkesstolthet till exempel lägger Tio-Tak plåttak med skruvar som göms under falsen på taket för längre hållbarhet och du får specialgjorda häng- och takrännor som är anpassade exakt för ditt tak. 

Underarbetet lika viktigt som själva taket

Det är därför som Tio-Tak lägger undertaket med stor noggrannhet. De reglar som läggs för undertaket kommer från långsamt växande träd som har gjorts till raka plankor och som gör underlaget så rakt det bara går. När väl underlaget är lagt, arbetar Tio-Tak sedan med betong eller plåt som byggmaterial till sina tak. Då får du tak som har 50 års garanti och 20 års garanti på det fina utseendet. Tio-Tak önskar att du upptäcker hur deras tak kan förändra, och till och med höja värdet, på ditt hus. På Tio-Tak arbetar de för att du ska få ett hållbart tak och som håller under resten av ditt liv.

 

Är ditt hus i behov av ett nytt tak? Våra takläggare kan hjälpa dig!