Företaget

Vi ger dig trygga tak

En pålitlig takläggare ger dig trygghet

Hur viktigt är egentligen ditt tak? Ja, enligt oss så är det ett av de viktigaste områdena som finns på ditt hus. Åtminstone om man ser till skyddet mot naturen. Tillsammans med grunden så utgör taket det nödvändiga skydd mot regn, mot snö, mot köld, mot sol och mot vind som gör att du och din familj kan leva i ert hus.

Taket är husets femte fasad och ett snyggt och stilrent tak kommer att ge gäster och besökare den där wow-känslan som vi alla vill komma åt. I och med att taket är det som syns på längre håll så kommer det också att vara det som man först ser. Visst är taket även viktigt ur ett rent estetiskt perspektiv.

Taket fyller en viktig funktion

Dessutom så fyller taket även en viktig funktion då det kommer till det rent ekonomiska. Ett otätt tak släpper in kall luft i huset och ger den varma luften inifrån fritt utträde – en omöjlig ekvation som i allra högsta grad påverkar den räkning för uppvärming du får i din hand. Så – ja, taket är viktigt och vi är den firma du anlitar för en kontroll av skicket på just ditt tak.

Vi har kompetensen, erfarenheten och kunskapen för att utföra en takrenovering eller ett byte av tak hos dig. De jobb vi utför sker alltid med högsta kvalitet och de sker alltid effektivt och snabbt; något som möjligt tack vare en stor maskinpark, god planering samt att vi alltid har det material som behövs på plats.

Behöver du en översyn av ditt tak så hjälper vi dig gärna och vi lämnar alltid en kostnadsfri kalkyl som du kan ta ställning till.

Utöver takrenovering och takbyten så kan vi även erbjuda våra tjänster inom följande områden:

  • Fasadrenovering.
  • Målning - både in- och utvändigt.
  • Trapprenovering.
  • Balkongrenovering
  • Renovering av innergårdar - både hos fastighetsägare, privatpersoner och BRF:er.
  • Byte av hängrännor och stuprör.
  • Taksäkerhet.

Du är mer än välkommen att kontakta oss redan idag och vi ser fram emot att höra från dig. Välkommen till din takläggare i Jönköping!

Är ditt hus i behov av ett nytt tak? Våra takläggare kan hjälpa dig